O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

CFR Cluj v FCSB meciul care poate decide titlul, cota 3.10

CFR Cluj v FCSB meciul care poate decide titlul, cota 3.10
Liga 1 se reia in grupa campionat cu un meci care poate decide titlul, CFR intalneste in Gruia pe FCSB si ne asteptam la un meci foarte echilibrat. Ultimele intalniri dintre cele doua au fost cu maxim 2 goluri marcate.

De la ora 20:00 pe Dr. Constantin Radulescu din Gruia, avem meci in grupa de campionat intre liderul CFR Cluj si FCSB, este un meci care poate decide campionatul si e un meci cu miza poate prea repede dupa pandemia despre care stim cu totii. Pacat ca se joaca fara spectatori dar speram sa vedem si asa un fotbal de calitateCFR Cluj a trecut prin cateva probleme si in aceasta perioada de pauza dar totusi acum lucrurile par sa fie la locul lor si echipa pare sa fie in conditii optime pentru a relua campionatul si a lupta cu sanse mari la titlul de campioana. CFR Cluj l-a vandut pe Arlauskis dar a adus in loc doi portari cu experienta care pot face la nivelul Ligii 1 si pot sa asigure linistea necesara cel putin pana in vara. Ne asteptam la un meci exact din partea clujenilor mai ales ca Dan Petrescu nu isi va asuma nici un risc, mergand pe varianta ca 0-0 la final ii avantajeaza.

FCSB a trecut printr-o perioada de mari schimbari cel putin la nivel declarativ, mai bine de 5 jucatori de baza au avut sau nu au avut oferte erau plecati dar n-au plecat si totul a fost o situatie care s-ar putea sa afecteze evolutia in perioada imediata a fotbalistilor implicati. FCSB are neaparata nevoie de victorie in acest joc pentru a lupta cu sanse reale in continuare la titlu. Ne asteptam totusi la un meci extrem de echilibrat.

CFR v FCSB, meciuri directe si pont


CFR Cluj a castigat 2 din ultimele 5 intalniri directe cu FCSB, bucurestenii si-au adjudecat un meci, iar 2 s-au terminat la egalitate. Toate aceste partide au fost cu sub 2,5 goluri si in nici una nu au marcat ambele, asadar meciuri foarte echilibrate intre cele doua.

Pronostic: X FINAL - cota 3.10

CFR V FCSB, pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la BAUMBET


La Baumbet ai parte de dublarea primei depuneri daca deschizi cont nou. Ai parte de promotii saptamanale si daca participi la concursurile noastre ai parte de coduri gratuite.

CFR V FCSB pariaza online la BAUMBET si ai parte de oferta speciala - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o s ituatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 14
Pariuri castigate:4
Pariuri pierdute: 8
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #90

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %