O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Astra v Gaz Metan Medias, pontul zilei din Liga 1, cota 2.00

Astra v Gaz Metan Medias, pontul zilei din Liga 1, cota 2.00
Prima runda de dupa pandemie se incheie luni la Giurgiu cu un joc interesant si foarte important pentru premisele care urmeaza in urmatoarele etape din grupa care desemneaza campioana. Se intalnesc Astra cu Gaz Metan doua echipe care joaca fotbal bun, avem o analiza interesanta si cota 2.00 la pariuri.

De la ora 20:00 pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu se inchide etapa cu numarul 3 din grupa pentru stabilirea campioanei cu un meci intre Astra si Gaz Metan. Astra a avut o perioada extraordinara care i-a dus la un moment dat si pe locul 1 dupa care au cazut unpic, dar acum perioada aceasta de incertitudine probabil ii avantajeaza cel mai mult pe giurgiuveni. Astra cu o victorie acum poate urca pe podium si chiar pe 2 la 6 puncte de CFR. Gaz Metan a prin play-offul dupa rezultatele din ultimele etape la mustata.Astra e o echipa cu multi jucatori talentati dar capriciosi, aceasta pauza probabil face ca relatia Alibec - Budescu sa se sudeze si mai bine si ne asteptam la multe faze bune din partea celor doi. Astra are si ea probleme atat financiare cat si de organizare la nivel de conducere mai ales si aceste probleme afecteaza si jocul. Astra are 24 de puncte in noul campionat cu 3 in plus fara de inceperea acestuia, au pierdut in prima runda cu CFR 2-1 si apoi acasa au reusit sa se impuna in fata celor de la FC Botosani la limita 1-0.

Gaz Metan Medias e ultima in grupa de desemnare a campioanei cu 23 de puncte dar totusi au reusit sa scoata acasa in ultimul joc un 0-0 cu CFR, iar in primul joc din acest nou campionat au pierdut la Craiova 2-1. Echipa din Medias desi a facut multe schimbari si trece prin probleme ca mai peste tot in Liga 1 a reusit sa se califice in play-off iar acest lucru a insemnat pentru medieseni atingerea obiectivului, de acum orice in plus pentru ei e un bonus.Gazul e o echipa care nu prea refuza jocul si ne asteptam la o partida destul de deschisa la Giurgiu.

Astra v Gaz Metan, meciuri directe si pont


In ultimele 10 partide directe dintre cele doua numaram 4 victorii de fiecare parte di 2 egaluri, asadar egalitate perfecta si in general meciuri echilibrate, cel mai intalnit scor in acest timp a fost 1-0 cate 2 scoruri de acest fel de fiecare parte. Am avut si un meci cu multe goluri a fost la Giurgiu si s-a terminat 4-3, iar media de goluri pentru astfel de jocuri este de 3. Mizam pe multigoluri si ne gandim ca media o sa fie respectata.

Pronostic: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.00

Astra v GAZ METAN, pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la NETBET


Iti recomandam sa pariezi pe Liga 1 online la Netbet si daca deschizi cont nou ai parte de un prim pariu gratis si mai mult daca participi la concursurile noastre poti beneficia de premii interesante direct in contul de pariuri fara prea multe conditii suplimentare.

ASTRA V GAZ METAN pariaza online la NETBET si ai parte de UN PRIM PARIU GRATIS- vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o s ituatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 15
Pariuri castigate:4
Pariuri pierdute: 8
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #91

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %