O nu! Unde este JavaScript? Browser-ul dvs. nu are sau nu accepta JavaScript. Va rugam activati JavaScript in browser-ul dvs. ,
sau actualizati cu un browser care accepta JavaScript

Werde Bremen v Bayern Munchen pontul zilei din Bundesliga, cota 2.55

Werde Bremen v Bayern Munchen pontul zilei din Bundesliga, cota 2.55
Werder Bremen intalneste pe Bayern in poate ultima sansa de surpravietuire in Bundesliga si pentru sezonul viitor. Cu siguranta o sa avem un meci disputat cum au fost dealtfel toate intalnirile din ultima vreme dintre cele doua si ne asteptam la goluri dar si la echilibru si mult dramatism chiar daca se joaca aproape fara spectatori.

De la 21:30 pe Weserstadion din Bremen avem meci in cadrul etapei cu numarul 32 din Bundesliga intre Werder si Bayern. Gazdele sunt pe loc de retrogradare dar inca spera sa se salveze fiind la 3 puncte de un loc care le asigura chiar si ramanerea fara baraj in Bundesliga in timp ce oapsetii sunt campioni aproape 100%. Werder putem spune ca joaca ultima sansa pentru salvare si probabil vor da mai mult decat totul iar la Bayern s-ar putea sa intervina o usoara relaxare.

Werder Bremen a cumulat 28 de puncte din 7 victorii si 7 egaluri in 31 de partide in campionat si echipa pare ca acum pe final da semne de revenire are 2 victorii un egal si 2 infrangeri, problema pare sa fie ca ambele victorii au venit in meciuri din deplasare iar acasa verzi sunt cea mai slaba echipa din Bundesliga avand cumulate din 15 meciuri doar 6 puncte venite in urma unei victorii si 3 egaluri. Pe teren propriu Werder a incasat 34 de goluri si a marcat doar 9 iar aceste cifre arata ca echipa sta foarte rau la toate capitolele.

Bayern e cea mai buna din echipele din Bundesliga la meciurile din deplasare, dar asta nu e o mirare avand doar 2 infrangeri in 15 partide din care au cumulat 35 de puncte. Bavarezi au o medie de 4 goluri in deplasare per meci cea mai mare medie din Bundesliga si echipa pare intr-o forma foarte buna chiar in crestere fata de campionatul dinainte de pandemie. Coutinho si Tolisso oameni de baza lipsesc in continuare, dar lipsa acestora nu prea conteaza la valoarea lotului pe care o are Bayern.

Werder v Bayern, meciuri directe si pont


In 5 intalniri directe dintre cele doua avem 5 victorii Bayern, in 4 meciuri au marcat ambele si 4 meciuri au fost cu cel putin 3 goluri, ceea ce arata ca meciurile dintre cele doua sunt foarte disputate. In deplasare Bayern a castigat 5 din 5 meciuri cu Werder si a marcat cel putin 2 goluri in toate partidele, mizam pe o cota mare in acest joc si speram sa iasa.

Pronostic: se marcheaza 2-3 goluri in meci - cota 2.55

Werder v Bayern, pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la NETBET


Pariaza online la Netbet ai parte de un pariu gratis de pana la 500 ron daca deschizi cont nou, promotii zilnice si peste toate beneficiezi de cote excelente si o oferta de pariuri online foarte buna.

Werder v Bayern pariaza online la NETBET si ai parte de un prim pariu gratis- vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o s ituatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 17
Pariuri castigate:6
Pariuri pierdute: 10
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Galerie ştiri

Image #93

0 comentariu

Lasă un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
  • Niciun comentariu nu a fost postat.

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog Conectare sau Înregistrare pentru a vota.
Excelent! (0)0 %
Foarte bine (0)0 %
Bine (0)0 %
Mediu (0)0 %
Slab (0)0 %